fredag 17. mars 2017

Beising og lakking av predikantens rom/våtrommetEtter mye venting i kø på E6 og på fergekaia i Moss kom vi oss endelig til Lia, via omkjøring ved Kragerø. Klokka ble over ti før vi fikk starta på det første strøket beis. Det tørka forholdsvis fort, så vi kunne starte på andre strøk umiddelbart. Vi rakk det første strøket med lakk før vi la oss nærmere klokka 03.00.


Alle borda skal beises i høyden, men over vinduet ble det juksa litt, faktisk! Og lakken har rent litt på samme sted på det andre vinduet - det ordnes i finishen...


I dette hjørnet kommer det dusjkabinett, og midt på veggen servant med skap over og konsoll med stenger til håndkletørk!


Jeg fikk mer enn godkjent på valg av overflatebehandling. To strøk beis Lady drivved og to strøk klar, matt gulvlakk ble perfekt! Enda flottere vil det bli med nydelige grønn farve på tilbehør og vinduskarmer.


Da er det bare å finne den rette grønnfarven... det skal bli et friskt, sundt, lunt, naturlig, "grønt" rom, litt gammeldags og litt moderne!
Under er skapet som skal være over servanten og benken til oppbevaring av håndklær osv.
For 2017 er farven grønn!
Forfriskende og revitaliserende ... grønnlige farver er symbol for begynnelse. Det er "en frisk og pikant gul-grønn nyanse som fremkaller minner fra de første dagene om våren når naturen gjenopplives, restaureres og fornyes."
Grønne håndklær, såper og toalettartikler mot et aksent av farver som kremhvit, blek blå, marineblå eller til og med livlig rosa. 
Under klipp fra et magasin:Vi fikk ikke nytt det flotte solskinnet, Spot ble snytt for skogstur, men vi får ta det igjen om ikke så lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar